Tervetuloa Enäjärven suojelu­yhdistys ry:n sivuille!

Näiltä sivuilta löydät tietoa yhdistyksen toiminnasta sekä järven suojelusta. Linkkisivun kautta voit myös hakeutua muille aiheeseen liittyville internet­sivuille.

Enäjärvi on kaunis ja monimuotoinen järvi Lohjan ja Salon alueilla. Se on Kiskonjoen vesistön tärkein vesiallas, alueeltaan 12 km2 ja todellinen helmi sijaiten kuitenkin lähellä ruuhkaisinta Suomea. Enäjärven suojeluyhdistys ry perustettiin jo vuonna 1974 huolehtimaan yhdessä alueen vakituisten ja loma-asukkaiden kanssa järven kunnosta tuleviakin sukupolvia ajatellen. Suojeluyhdistys toimii tiiviissä yhteistyössä luonnosta ja vesistöistä huolehtivien muiden yhdistysten ja viranomaistahojen kanssa.

Päivitä yhteystietosi

Muistathan, että voimme pitää toisiimme yhteyttä vain jos yhteystiedot ovat ajantasaiset. Tällä lomakkeella voit päivittää ne näppärästi ja vaikkapa lähettää samalla muitakin terveisiä, palautetta ja/tai ideoita. Kunnioitamme yksityisyydensuojaasi emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.

Aiomme jatkossa lähettää mahdollisuuksien mukaan jäsenkirjeitä ja muitakin tiedotteita sähköpostitse, mikä säästää niin rahaa, aikaa kuin luontoakin.